‘De tijd gaat voorbij’ zeggen we,
maar we vergissen ons:
de tijd blijft en wij zijn het,
die voorbij gaan.

 

Voor contact
Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Uitvaarten

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken.

Wij komen tot bij u of u kan ook bij ons langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak.

Wij bespreken met u alles wat u wenst en regelen voor u alles met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente ... .

In onze eigen drukkerij is er voldoende keuze uit een modern en standingvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes, zowel met als zonder foto.

Gediplomeerd begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een eigentijdse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden.

Op een menselijke, kwalitatieve en tactvolle manier, toont hij u de verschillende mogelijkheden bij alles wat bij de regeling van een uitvaart aan bod dient te komen. Buiten het diploma begrafenisondernemer heeft hij ook de tweejarige cursus thanatopraxie met succes volbracht, inclusief de buitenlandse stages in Frankrijk en Canada.

Thanatopraxie is het toebrengen van tijdelijke bewaarzorgen waardoor de natuurlijke ontbinding van een stoffelijk overschot tijdelijk wordt gestopt.

In onze regio wordt de techniek niet courant toegepast, maar hij kan belangrijk (zelfs noodzakelijk) zijn bij een internationaal transport of de opbaring thuis van een overledene.