Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Antwerpen

Begrafenisondernemer bij Antwerpen

Begrafenisondernemer met ervaring

Indien u zoekt naar bekwame begrafenisondernemers om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, is Funeralco, met kantoren in Antwerpen, een goede optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met veel ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten… en de talloze details die daar in verband mee staan (kisten, urnen, grafmonumenten, drukwerk, bloemen, sieraden enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensovertuiging

In de verre omgeving van Antwerpen geniet de begrafenisondernemer Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een groot uitvaartcentrum in Antwerpen voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden op maat van iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze speciale ruimte worden gehouden. De aula van de begrafenisondernemer beschikt standaard over 120 stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een uitstekende verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Antwerpen.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Onze mensen komen naar u toe of u kunt naar ons in Antwerpen langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Antwerpen) enz.. In onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuze uit een stijlvol en modern gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een eigentijdse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisondernemer doet er alles aan om een plechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Onze begrafenisondernemer heeft in de vestiging bij Antwerpen alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de begrafenisplechtigheid of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in nauw overleg met de klant naar een mooie koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Antwerpen, heeft begrafenisondernemer Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor 90 personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kan ook kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Dit rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

De mooiste kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisondernemer Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw budget en wensen. Daarenboven biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle info met betrekking tot (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisondernemer eveneens een groot aanbod aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in verschillende prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige speler in de omgeving van Antwerpen ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen kan begrafenisondernemer Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco opties op het vlak van de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de nodige, nuttige expertise in huis inzake de wetgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat ook het bestuderen waard zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Antwerpen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Antwerpen.