Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Brecht

Begrafenisondernemer nabij Brecht

Begrafenisondernemer met vakkennis

Indien u aan het zoeken bent naar goede begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, is Funeralco, met kantoren in Brecht, een interessante optie. Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met decennia ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies enzovoort en de talloze zaken die daarbij horen (urnen, kisten, grafmonumenten, drukwerk, bloemen, sieraden enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor iedere levensovertuiging

In de ruime omgeving van Brecht geniet begrafenisondernemer Funeralco een prima naam en dat omdat wij er alles aan doen om onze cliënten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een ruim uitvaartcentrum bij Brecht voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden op maat van ieders verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in onze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dat kan probleemloos vermeerderd worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brecht.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die altijd bereikbaar is.  Onze mensen komen naar u of u kunt tot ons in Brecht langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en wij regelen voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Brecht) enzovoort. In onze eigen drukkerij beschikt u over veel keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco stelt alles in het werk om een plechtigheid op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

BegrafenisondernemerFuneralco heeft in de vestiging in Brecht alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal ingericht en is voorzien van een uitstekende installatie voor beeld en geluid. Na de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een op maat gemaakte koffietafel die mooi aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot te bereiken bij Brecht, beschikken wij over een mooie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kan ook kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Dit rouwregister wordt na de dag overgedragen aan de familie.

Geschikte kransen, bloemen en grafmonumenten

Inzake monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisondernemer Funeralco een onbeperkte keuze: perfect op maat afgewerkt en helemaal naar uw voorkeur en budget. Verder biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle info betreffende steensoorten, kleuren en andere opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisondernemer een groot gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in diverse materiaalsoorten. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Bovenop het gangbare kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige in de omgeving van Brecht ook ecologische kisten. En ook bij het kiezen van urnen op maat kan begrafenisondernemer Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco opties op het vlak van de voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de nodige, nuttige kennis in huis inzake de wetgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat ook interessant zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Brecht? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brecht.