Naar inhoud website Rouwcentrum bij Kalmthout

Rouwcentrum Kalmthout

Rouwcentrum bij Kalmthout

Rouwcentrum met vakkennis

Indien u op zoek bent naar betrouwbare rouwcentra om een begrafenis en alle randzaken te regelen van A tot Z, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Kalmthout, een goede optie. Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met zeer veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het begeleiden van begrafenissen, uitvaarten en crematies enz. en de vele dingen die daarbij horen (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor iedere levensovertuiging

In de verre buurt van Kalmthout geniet onze rouwcentrum Funeralco een uitstekende naam en dat omdat wij er alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco maakt gebruik van een omvangrijk uitvaartcentrum in Kalmthout voorzien van een aula voor plechtigheden op maat van ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van onze rouwcentrum Funeralco beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een uitstekende verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kalmthout.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met de rouwcentrum die alle dagen de klok rond bereikbaar is.  Wij komen naar u toe of u kan tot ons in Kalmthout langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze rouwcentrum regelt voor u de nodige details met crematorium, pastoor, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Kalmthout) enzovoort. In onze eigen drukdienst heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum stelt alles in het werk om een uitvaart op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Onze rouwcentrum voorziet in de vestiging bij Kalmthout alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal ingericht en beschikt over een goede installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in goed overleg met de klant naar een goed verzorgde koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima bereikbaar bij Kalmthout, beschikt rouwcentrum Funeralco over een geschikte ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De rouwcentrum heeft verschillende begroetingskamers met een sober interieur. U kunt indien u dat wenst kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Dit rouwregister wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Mooie grafmonumenten, kransen en bloemen

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen biedt de rouwcentrum een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig naar uw budget en wensen. Bovendien biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend al de info op het vlak van steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze rouwcentrum een ruim assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een ruim assortiment kisten die verkrijgbaar zijn in verschillende prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt rouwcentrum Funeralco als enige speler in de omgeving van Kalmthout ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen kan Funeralco u adviseren of bijstaan desgevallend u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij rouwcentrum Funeralco mogelijkheden op het vlak van een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Wij hebben de nodige, nuttige expertise in huis wat betreft de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat ook het bestuderen waard kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Kalmthout? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kalmthout.