Naar inhoud website Begrafenisondernemer bij Wuustwezel

Begrafenisondernemer Wuustwezel

Begrafenisondernemer bij Wuustwezel

Begrafenisondernemer met vakkennis

Indien u zoekt naar betrouwbare begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken te regelen van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Wuustwezel, een goede optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisondernemer met heel veel ervaring (actief sinds 1997) in het begeleiden van begrafenissen, uitvaarten en crematies… en de vele dingen die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de ruime buurt van Wuustwezel geniet onze begrafenisondernemer Funeralco een prima naam omdat we er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco maakt gebruik van een uitgebreid uitvaartcentrum in Wuustwezel voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte worden georganiseerd. De aula van de begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er in de zaal nog heel wat staanplaatsen. De aula heeft een prima geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wuustwezel.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die 24u op 24u – 7 dagen op 7 te bereiken is.  Onze mensen komen naar u toe of u kunt tot ons in Wuustwezel langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Wuustwezel) enz.. Bij onze eigen drukdienst heeft u veel keuze uit een hedendaags en stijlvol pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisondernemer doet steeds zijn uiterste best om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Wij voorzien in de vestiging in Wuustwezel alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een uitstekende installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begraving of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een op maat gemaakte koffietafel die perfect aansluit bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot te bereiken in Wuustwezel, beschikken wij over een fraaie zaal waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer heeft verschillende begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt indien u dat wenst opteren voor zachte achtergrondmuziek. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaarligt. Dit rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

De mooiste grafmonumenten, bloemen en kransen

Op het vlak van grafmonumenten biedt de begrafenisondernemer een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw wensen en budget. Daarenboven biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend al de informatie aangaande steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco verder een groot aanbod aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige in de buurt van Wuustwezel ook ecologische kisten. En ook bij het uitkiezen van urnen op maat kunnen wij u adviseren of bijstaan als u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij de begrafenisondernemer mogelijkheden wat betreft de voorafregeling van uitvaarten. Wij hebben de nodige, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat ook het bestuderen waard kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Wuustwezel? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wuustwezel.