Naar inhoud website Begrafenisondernemer nabij Merksem

Begrafenisondernemer Merksem

Begrafenisondernemer nabij Merksem

Begrafenisondernemer met vakkennis

Wanneer u op zoektocht bent naar betrouwbare begrafenisondernemers om een begrafenis in goede banen te leiden van A tot Z, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Merksem, een valabele optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met decennia ervaring (actief sinds 1997) in het begeleiden van uitvaarten enzovoort en de talloze dingen die daar in verband mee staan (kisten, urnen, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk,…).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de ruime omgeving van Merksem heeft onze begrafenisondernemer Funeralco een goede naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een omvangrijk uitvaartcentrum in Merksem voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte worden gehouden. De aula van de begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een uitstekende verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Merksem.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die alle dagen de klok rond te bereiken is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kunt naar ons in Merksem langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de nodige formaliteiten met crematorium, pastoor, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Merksem) enzovoort. In onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuzemogelijkheden uit een stijlvol en hedendaags gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco stelt alles in het werk om een plechtigheid op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum voorzien van koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Onze begrafenisondernemer voorziet in de vestiging bij Merksem alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal ingericht en beschikt over een prima beeld- en geluidsinstallatie. Na de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi aansluit bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken bij Merksem, beschikt begrafenisondernemer Funeralco over een mooie zaal waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan ook kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Mooie grafmonumenten, kransen en bloemen

Op het vlak van grafmonumenten biedt de begrafenisondernemer een zeer ruime keuze: perfect op maat afgewerkt en helemaal afgestemd op uw wensen en budget. Bovendien biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle mogelijke informatie op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisondernemer verder een groot aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige speler in de omgeving van Merksem ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van urnen op maat kunnen wij u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco mogelijkheden inzake de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisondernemer Funeralco heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis als het aankomt op de wetgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Merksem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Merksem.