Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Merksem

Begrafenisonderneming bij Merksem

Begrafenisonderneming met ervaring

Indien u zoekt naar bekwame begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden tot in de kleinste details, is Funeralco, met kantoren in Merksem, een valabele optie. Begrafenisonderneming Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met decennia ervaring (opgericht in 1997) in het begeleiden van uitvaarten, begrafenissen, crematies enzovoort en de ontelbare zaken die daarbij komen kijken (kisten, urnen, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de verre omgeving van Merksem geniet de begrafenisonderneming Funeralco een prima reputatie en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een uitgebreid uitvaartcentrum bij Merksem voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden op maat van iedere persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van de begrafenisonderneming beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal nog veel staanplaatsen. Onze aula beschikt over een uitstekende airconditioning, verluchting en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Merksem.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die altijd te bereiken is.  Onze mensen komen tot bij u of u kunt naar ons in Merksem langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Merksem) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij heeft u veel keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol gamma doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisonderneming stelt alles in het werk om een uitvaartdienst op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Wij voorzien in de vestiging in Merksem alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal aangekleed en is voorzien van een goede installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een goed verzorgde koffietafel die mooi aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima te bereiken bij Merksem, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een fraaie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt ook kiezen voor zachte muziek op de achtergrond. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Het rouwregister wordt na de dag uiteraard aan de familie overgedragen.

Geschikte kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisonderneming Funeralco een zeer ruime keuze: op maat afgewerkt en helemaal naar uw voorkeur en budget. Verder biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle informatie op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisonderneming Funeralco een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in diverse materiaalsoorten. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdelen wij als enige in de buurt van Merksem ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van gepersonaliseerde urnen kunnen wij u adviseren of bijstaan indien u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming mogelijkheden wat betreft de voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisonderneming heeft de nodige, nuttige expertise in huis wat betreft de wetgeving in verband met een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Merksem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Merksem.