Naar inhoud website Rouwcentrum bij Schilde

Rouwcentrum Schilde

Rouwcentrum bij Schilde

Rouwcentrum met ervaring

Als u zoekt naar uitstekende rouwcentra om een begrafenisplechtigheid te regelen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met kantoren in Schilde, een valabele optie. Rouwcentrum Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met decennia ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van crematies, uitvaarten en begrafenissen enz. en de vele details die daarbij horen (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor iedere levensovertuiging

In de ruime buurt van Schilde heeft rouwcentrum Funeralco een uitstekende naam en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een uitgebreid uitvaartcentrum bij Schilde voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden op maat van iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte gehouden worden. De aula van onze rouwcentrum heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een goede geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schilde.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met de rouwcentrum die 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Onze mensen komen naar u of u kan naar ons kantoor in Schilde komen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze rouwcentrum regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Schilde) enzovoort. Bij onze eigen drukdienst beschikt u over voldoende keuze uit een stijlvol en modern gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum stelt alles in het werk om een uitvaartplechtigheid op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Onze rouwcentrum voorziet in de vestiging bij Schilde alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is zeer neutraal ingericht en is voorzien van een goede beeld- en geluidsinstallatie. Na de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Rouwcentrum Funeralco streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die goed aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken bij Schilde, beschikken wij over een fraaie zaal waarin koffietafels tot een 90-tal personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco heeft een aantal begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan indien u dat wenst opteren voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Deze wordt na de dag aan de familie overgedragen.

Geschikte grafmonumenten, kransen en bloemen

Wat betreft monumenten om op graven te plaatsen heeft rouwcentrum Funeralco een onbeperkte keuze: op maat gemaakt en helemaal naar uw budget en wensen. Verder biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend al de info met betrekking tot steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco eveneens een uitgebreid gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een ruim assortiment kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt rouwcentrum Funeralco als enige in de buurt van Schilde ook ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van urnen op maat kunnen wij u adviseren of bijstaan desgevallend u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij de rouwcentrum opties wat betreft een voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving in verband met een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens interessant zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Schilde? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schilde.