Naar inhoud website Begrafenisondernemer nabij Essen

Begrafenisondernemer Essen

Begrafenisondernemer nabij Essen

Begrafenisondernemer met ervaring

Indien u op zoek bent naar bekwame begrafenisondernemers om een begrafenis in goede banen te leiden tot in de kleinste details, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Essen, een goede optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met jarenlange ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enzovoort en de vele dingen die daarbij komen kijken (kisten, urnen, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensovertuiging

In de wijde buurt van Essen geniet begrafenisondernemer Funeralco een uitstekende naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo volledig en goed als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een groot uitvaartcentrum in Essen met een aula voor uitvaartdiensten op maat van ieders verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte georganiseerd worden. De aula van de begrafenisondernemer heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een goede geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Essen.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die 24u op 24u – 7 dagen op 7 bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen tot bij u of u kan naar ons in Essen komen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Essen) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuze uit een stijlvol en modern assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet er alles aan om een plechtigheid op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Mooi uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Begrafenisondernemer Funeralco voorziet in de vestiging in Essen alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en beschikt over een uitstekende installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een goed verzorgde koffietafel die mooi aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, vlot te bereiken bij Essen, heeft begrafenisondernemer Funeralco een geschikte zaal waarin koffietafels tot 90 personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt ook kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Het rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Mooie bloemen, kransen en grafmonumenten

Op het vlak van grafmonumenten heeft de begrafenisondernemer een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en helemaal naar uw wensen en budget. Voorts biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle informatie aangaande kleuren, steensoorten en andere opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco eveneens een uitgebreid assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdelen wij als enige speler in de buurt van Essen ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van gepersonaliseerde urnen kan Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij de begrafenisondernemer opties voor een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisondernemer Funeralco heeft de nodige, nuttige kennis in huis als het aankomt op de wetgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Essen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Essen.