Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Schoten

Begrafenisonderneming nabij Schoten

Begrafenisonderneming met kennis van zaken

Indien u op zoek bent naar bekwame begrafenisondernemingen om een begrafenis te regelen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met afdelingen in Schoten, een goede optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met heel veel ervaring (opgericht in 1997) in het begeleiden van crematies, begrafenissen enzovoort en de vele zaken die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, grafmonumenten, drukwerk, bloemen, sieraden enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de verre omtrek van Schoten geniet onze begrafenisonderneming Funeralco een goede naam en dat omdat we er alles aan doen om onze klanten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco heeft een omvangrijk uitvaartcentrum bij Schoten voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden voor ieders verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisonderneming heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien heeft de zaal heel wat staanplaatsen. De aula heeft een goede verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schoten.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die constant bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen tot bij u of u kan tot ons kantoor in Schoten langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze begrafenisonderneming regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Schoten) enz.. In onze eigen drukkerij heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisonderneming doet steeds zijn uiterste best om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Wij voorzien in de vestiging bij Schoten alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal aangekleed en beschikt over een uitstekende installatie voor beeld en geluid. Na de begraving of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een goed verzorgde koffietafel die mooi aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Schoten, heeft begrafenisonderneming Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Begrafenisonderneming Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober interieur. U kan ook opteren voor zachte achtergrondmuziek. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Geschikte kransen, bloemen en grafmonumenten

Wat betreft grafmonumenten heeft begrafenisonderneming Funeralco een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en volledig afgestemd op uw wensen en budget. Daarenboven biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend al de info aangaande steensoorten, kleuren en andere opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming een uitgebreid aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een ruim assortiment kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle denkbare materialen. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt onze begrafenisonderneming als enige in de buurt van Schoten ecologische kisten. En ook bij het uitkiezen van urnen op maat kan begrafenisonderneming Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties op het vlak van een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis inzake de regelgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens het bestuderen waard kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Schoten? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schoten.