Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Rouwcentrum Wommelgem

Rouwcentrum bij Wommelgem

Rouwcentrum met kennis van zaken

Wanneer u op zoek bent naar bekwame rouwcentra om een begrafenis tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met vestigingen in Wommelgem, een goede optie. Rouwcentrum Funeralco is een betrouwbare rouwcentrum met heel veel ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van crematies, begrafenissen en uitvaarten… en de vele zaken die daarbij komen kijken (urnen, kisten, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten,…).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor iedere levensbeschouwing

In de wijde omgeving van Wommelgem heeft de rouwcentrum Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een uitgebreid uitvaartcentrum in Wommelgem voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte worden gehouden. De aula van onze rouwcentrum heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot 200 stoelen. Voorts zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. De aula heeft een goede verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wommelgem.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met onze rouwcentrum die altijd te bereiken is.  Wij komen naar u of u kan naar ons in Wommelgem komen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u wenst en rouwcentrum Funeralco regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Wommelgem) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij heeft u voldoende keuze uit een stijlvol en hedendaags pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Rouwcentrum Funeralco doet steeds zijn uiterste best om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de betrokkene ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging bij Wommelgem alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal ingericht en is voorzien van een prima beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Rouwcentrum Funeralco streeft in nauw overleg met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi aansluit bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed te bereiken bij Wommelgem, heeft rouwcentrum Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kan indien u dat wenst kiezen voor zachte achtergrondmuziek. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag overgedragen aan de familie.

Mooie grafmonumenten, bloemen en kransen

Inzake grafmonumenten biedt de rouwcentrum een onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en volledig naar uw budget en wensen. Voorts biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend alle info op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze rouwcentrum verder een uitgebreid gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze rouwcentrum heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdelen wij als enige speler in de omgeving van Wommelgem ecologische kisten. Ook bij het kiezen van urnen op maat kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij rouwcentrum Funeralco mogelijkheden op het vlak van de voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis betreffende de regelgeving betreffende laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Wommelgem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wommelgem.