Naar inhoud website Begrafenisonderneming nabij Borsbeek

Begrafenisonderneming Borsbeek

Begrafenisonderneming nabij Borsbeek

Begrafenisonderneming met ervaring

Wanneer u aan het zoeken bent naar bekwame begrafenisondernemingen om een begrafenisplechtigheid in goede banen te leiden van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Borsbeek, een valabele optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met jarenlange ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het begeleiden van uitvaarten enz. en de ontelbare details die daarbij horen (urnen, kisten, bloemen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de verre omtrek van Borsbeek geniet de begrafenisonderneming Funeralco een prima reputatie omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco heeft een uitgebreid uitvaartcentrum bij Borsbeek met een aula voor plechtigheden voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte worden georganiseerd. De aula van onze begrafenisonderneming beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan probleemloos vermeerderd worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een prima verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Borsbeek.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met onze begrafenisonderneming die 24u op 24u – 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Wij komen naar u toe of u kunt tot ons in Borsbeek komen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u wenst en onze begrafenisonderneming regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Borsbeek) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over veel keuze uit een stijlvol en modern pakket doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet er alles aan om een uitvaart op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum met begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Onze begrafenisonderneming voorziet in de vestiging bij Borsbeek alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is zeer neutraal ingericht en beschikt over een moderne installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begrafenis of crematie volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een op maat gemaakte koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot bereikbaar bij Borsbeek, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een fraaie zaal waarin koffietafels voor 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Begrafenisonderneming Funeralco heeft meerdere begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt eventueel kiezen voor zachte muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Het rouwregister wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen heeft de begrafenisonderneming een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en volledig afgestemd op uw voorkeur en budget. Daarenboven biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle informatie betreffende (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming verder een groot aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materiaalsoorten. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige in de buurt van Borsbeek ook ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het kiezen van urnen op maat kan begrafenisonderneming Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties op het vlak van een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de nodige, nuttige expertise in huis betreffende de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Borsbeek? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Borsbeek.