Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Rouwcentrum Essen

Rouwcentrum nabij Essen

Rouwcentrum met ervaring

Indien u op zoek bent naar goede rouwcentra om een begrafenisplechtigheid in goede banen te leiden van A tot Z, dan is Funeralco, met kantoren in Essen, een interessante optie. Rouwcentrum Funeralco is een betrouwbare rouwcentrum met zeer veel ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van crematies, uitvaarten en begrafenissen enzovoort en de talloze zaken die daar in verband mee staan (urnen, kisten, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten,…).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor elke levensovertuiging

In de wijde buurt van Essen geniet rouwcentrum Funeralco een prima reputatie en dat omdat wij er alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco beschikt over een ruim uitvaartcentrum bij Essen met een aula voor uitvaartdiensten voor iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze speciale ruimte gehouden worden. De aula van de rouwcentrum Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Voorts heeft de zaal nog veel staanplaatsen. Onze aula heeft een uitstekende geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Essen.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met de rouwcentrum die altijd bereikbaar is.  Wij komen naar u of u kunt naar ons kantoor in Essen langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en rouwcentrum Funeralco regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Essen) enz.. Bij onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern gamma doodsprentjes en rouwbrieven. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet er alles aan om een uitvaartplechtigheid op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke overtuiging of religie.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Wij voorzien in de vestiging bij Essen alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is zeer neutraal ingericht en is voorzien van een goede installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Rouwcentrum Funeralco streeft in nauw overleg met de klant naar een goed verzorgde koffietafel die mooi aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Essen, beschikken wij over een fraaie zaal waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt ook kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt na de dag overgedragen aan de familie.

De mooiste bloemen, kransen en grafmonumenten

Qua grafmonumenten biedt rouwcentrum Funeralco een zeer ruime keuze: perfect op maat afgewerkt en volledig afgestemd op uw voorkeur en budget. Verder biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend alle mogelijke informatie op het vlak van steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke gamma kisten in hout, verdelen wij als enige speler in de buurt van Essen milieuvriendelijke ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan Funeralco u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij rouwcentrum Funeralco opties voor de voorafregeling van uitvaarten. Onze rouwcentrum heeft de nodige, nuttige expertise in huis inzake de regelgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Essen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Essen.