Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Schoten

Begrafenisondernemer nabij Schoten

Begrafenisondernemer met kennis van zaken

Indien u op zoek bent naar betrouwbare begrafenisondernemers om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, dan is Funeralco, met afdelingen in Schoten, een valabele optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met heel veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, crematies en uitvaarten enzovoort en de ontelbare zaken die daar in verband mee staan (kisten, urnen, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor elke levensovertuiging

In de wijde buurt van Schoten heeft begrafenisondernemer Funeralco een goede naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo compleet mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een groot uitvaartcentrum bij Schoten met een aula voor uitvaartplechtigheden voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze speciale ruimte worden georganiseerd. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal nog veel staanplaatsen. Onze aula heeft een prima verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schoten.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die 24u op 24u te bereiken is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kunt tot ons kantoor in Schoten langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u wenst en wij regelen voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Schoten) enz.. In onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuze uit een modern en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco gaat tot het uiterste om een uitvaartdienst op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Onze begrafenisondernemer voorziet in de vestiging bij Schoten alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal ingericht en is voorzien van een goede installatie voor beeld en geluid. Na de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed bereikbaar bij Schoten, heeft begrafenisondernemer Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor 90 personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober interieur. U kunt indien u dat wenst kiezen voor zachte muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Dit rouwregister wordt na de dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde grafmonumenten, bloemen en kransen

Qua monumenten om op graven te plaatsen heeft begrafenisondernemer Funeralco een zeer ruime keuze: op maat afgewerkt en helemaal naar uw budget en wensen. Verder biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle informatie op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco ook een uitgebreid aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in alle denkbare materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Bovenop het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige speler in de omgeving van Schoten ook ecologische kisten. Ook bij het kiezen van gepersonaliseerde urnen kan Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij de begrafenisondernemer opties inzake de voorafregeling van uitvaarten. Wij hebben de gevraagde, nuttige kennis in huis wat betreft de wetgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Schoten? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schoten.