Naar inhoud website Rouwcentrum bij Deurne

Rouwcentrum Deurne

Rouwcentrum bij Deurne

Rouwcentrum met kennis van zaken

Wanneer u zoekt naar bekwame rouwcentra om een begrafenis in goede banen te leiden van A tot Z, dan is Funeralco, met afdelingen in Deurne, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een gespecialiseerde rouwcentrum met heel veel ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, crematies en uitvaarten enzovoort en de vele details die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,…).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensovertuiging

In de ruime omtrek van Deurne heeft rouwcentrum Funeralco een uitstekende reputatie omdat we er absoluut alles aan doen om onze klanten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco heeft een uitgebreid uitvaartcentrum bij Deurne voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in de speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze rouwcentrum Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Voorts zijn er nog veel staanplaatsen. Onze aula heeft een uitstekende verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Deurne.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met de rouwcentrum die altijd bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kan naar ons in Deurne langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en rouwcentrum Funeralco regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Deurne) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over voldoende keuze uit een stijlvol en hedendaags pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet er alles aan om een uitvaart op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Rouwcentrum Funeralco voorziet in de vestiging bij Deurne alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal ingericht en beschikt over een prima installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in nauw overleg met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect past bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken in Deurne, heeft rouwcentrum Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De rouwcentrum heeft verschillende begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kunt indien u dat wenst kiezen voor zachte achtergrondmuziek. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Deze wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde grafmonumenten, kransen en bloemen

Wat betreft monumenten om op graven te plaatsen heeft de rouwcentrum een zeer ruime keuze: perfect op maat gemaakt en helemaal naar uw budget en wensen. Daarenboven biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend al de informatie betreffende steensoorten, kleuren en andere opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco eveneens een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en in diverse materiaalsoorten. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt rouwcentrum Funeralco als enige in de buurt van Deurne ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de rouwcentrum opties inzake de voorafregeling van uitvaarten. Wij hebben de gevraagde, nuttige expertise in huis wat betreft de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Deurne? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Deurne.