Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Rouwcentrum Brasschaat

Rouwcentrum nabij Brasschaat

Rouwcentrum met vakkennis

Wanneer u aan het zoeken bent naar uitstekende rouwcentra om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden van A tot Z, is Funeralco, met kantoren in Brasschaat, een interessante optie. Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met zeer veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het begeleiden van uitvaarten, begrafenissen, crematies enzovoort en de vele details die daarbij komen kijken (kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen,…).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensovertuiging

In de wijde buurt van Brasschaat geniet de rouwcentrum Funeralco een prima reputatie en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een uitgebreid uitvaartcentrum in Brasschaat voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden op maat van ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in deze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van onze rouwcentrum Funeralco beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de ruimte nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brasschaat.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze rouwcentrum die 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan tot ons in Brasschaat langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Brasschaat) enz.. In onze eigen drukdienst beschikt u over veel keuze uit een modern en stijlvol gamma doodsprentjes en rouwbrieven. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet er alles aan om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Onze rouwcentrum heeft in de vestiging in Brasschaat alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. Onze aula is zeer neutraal ingericht en beschikt over een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een goed verzorgde koffietafel die goed aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima bereikbaar in Brasschaat, beschikken wij over een fraaie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kunt ook opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag overgedragen aan de familie.

Geschikte kransen, bloemen en grafmonumenten

Inzake grafmonumenten biedt de rouwcentrum een zeer ruime keuze: op maat gefabriceerd en helemaal afgestemd op uw budget en wensen. Voorts biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend al de info aangaande (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco ook een uitgebreid gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een ruim assortiment kisten verkrijgbaar in alle prijscategorieën en in alle denkbare materialen. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare kistenaanbod in hout, verdelen wij als enige speler in de omgeving van Brasschaat ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij rouwcentrum Funeralco mogelijkheden voor een voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis betreffende de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Brasschaat? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brasschaat.