Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Rouwcentrum Kapellen

Rouwcentrum bij Kapellen

Rouwcentrum met vakkennis

Indien u aan het zoeken bent naar betrouwbare rouwcentra om een begrafenis en alle randzaken tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met afdelingen in Kapellen, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare rouwcentrum met jarenlange ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies enz. en de talloze dingen die daarbij komen kijken (kisten, urnen, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor elke levensbeschouwing

In de ruime buurt van Kapellen geniet rouwcentrum Funeralco een uitstekende naam omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een omvangrijk uitvaartcentrum bij Kapellen met een aula voor plechtigheden voor iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in de speciale ruimte worden gehouden. De aula van de rouwcentrum heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. De aula heeft een prima verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kapellen.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met onze rouwcentrum die 24u op 24u te bereiken is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan naar ons in Kapellen langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en rouwcentrum Funeralco regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Kapellen) enz.. In onze eigen drukkerij beschikt u over veel keuze uit een modern en stijlvol pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Rouwcentrum Funeralco stelt alles in het werk om een uitvaartdienst op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum met rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging in Kapellen alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een moderne installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begrafenis of crematie volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima te bereiken bij Kapellen, beschikken wij over een mooie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco heeft verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan eventueel opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Het rouwregister wordt na de dag uiteraard aan de familie overgedragen.

Geschikte grafmonumenten, bloemen en kransen

Qua grafmonumenten heeft de rouwcentrum een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig naar uw wensen en budget. Voorts biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend al de info op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco een groot gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke kistenaanbod in hout, verdelen wij als enige in de buurt van Kapellen ook ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het uitkiezen van urnen op maat kan Funeralco u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij rouwcentrum Funeralco opties inzake een voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de nodige, nuttige expertise in huis inzake de wetgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Kapellen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kapellen.