Naar inhoud website Begrafenisonderneming nabij Kalmthout

Begrafenisonderneming Kalmthout

Begrafenisonderneming nabij Kalmthout

Begrafenisonderneming met vakkennis

Indien u op zoektocht bent naar uitstekende begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met afdelingen in Kalmthout, een interessante optie. Begrafenisonderneming Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met heel veel ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, uitvaarten en crematies enz. en de vele details die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, bloemen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensbeschouwing

In de verre omtrek van Kalmthout heeft onze begrafenisonderneming Funeralco een uitstekende naam en dat omdat we er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco maakt gebruik van een groot uitvaartcentrum bij Kalmthout voorzien van een aula voor plechtigheden voor iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in de afscheidsruimte worden georganiseerd. De aula van de begrafenisonderneming Funeralco beschikt standaard over 120 stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een goede geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kalmthout.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die 24u op 24u te bereiken is.  Wij komen tot bij u of u kunt naar ons kantoor in Kalmthout langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en onze begrafenisonderneming regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Kalmthout) enz.. Bij onze eigen drukdienst beschikt u over veel keuze uit een stijlvol en modern assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet er alles aan om een uitvaartplechtigheid op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Mooi uitvaartcentrum met rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging bij Kalmthout alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is zeer neutraal ingericht en is voorzien van een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die mooi aansluit bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima bereikbaar bij Kalmthout, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een fraaie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kunt eventueel kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaarligt. Deze wordt na de dag overgedragen aan de familie.

Mooie grafmonumenten, bloemen en kransen

Inzake monumenten om op graven te plaatsen biedt de begrafenisonderneming een onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en volledig naar uw wensen en budget. Daarenboven biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend al de info met betrekking tot (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming ook een groot assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige in de omgeving van Kalmthout milieuvriendelijke ecologische kisten. En ook bij het uitkiezen van urnen op maat kan begrafenisonderneming Funeralco u adviseren of bijstaan als u dat zou wensen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco opties wat betreft een voorafregeling van uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis betreffende de regelgeving betreffende laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Kalmthout? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kalmthout.