Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisonderneming Wijnegem

Begrafenisonderneming bij Wijnegem

Begrafenisonderneming met kennis van zaken

Wanneer u zoekt naar bekwame begrafenisondernemingen om een begrafenis tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Wijnegem, een interessante optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare begrafenisonderneming met veel ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enzovoort en de vele dingen die daarbij horen (kisten, urnen, drukwerk, grafmonumenten, sieraden, bloemen enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de wijde buurt van Wijnegem heeft begrafenisonderneming Funeralco een prima naam en dat omdat wij er alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco beschikt over een uitgebreid uitvaartcentrum bij Wijnegem met een aula voor uitvaartdiensten voor iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in de speciale ruimte gehouden worden. De aula van de begrafenisonderneming heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Voorts heeft de zaal nog veel staanplaatsen. De aula heeft een uitstekende geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wijnegem.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisonderneming die 7 dagen op 7 te bereiken is.  Wij komen tot bij u of u kunt naar ons in Wijnegem komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Wijnegem) enz.. In onze eigen drukdienst heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een modern en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet er alles aan om een uitvaart op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Wij voorzien in de vestiging bij Wijnegem alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal ingericht en beschikt over een goede installatie voor beeld en geluid. Na de begrafenisplechtigheid of crematie volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die goed aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed te bereiken in Wijnegem, heeft begrafenisonderneming Funeralco een geschikte zaal waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt ook opteren voor gepaste achtergrondmuziek. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Deze wordt na de dag uiteraard aan de familie overgedragen.

Geschikte kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisonderneming Funeralco een onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en helemaal naar uw budget en wensen. Daarenboven biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend al de informatie betreffende steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming ook een groot aanbod aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in alle denkbare materiaalsoorten. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt onze begrafenisonderneming als enige in de buurt van Wijnegem milieuvriendelijke ecologische kisten. Ook bij het kiezen van gepersonaliseerde urnen kan Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco mogelijkheden wat betreft de voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisonderneming heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis wat betreft de wetgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Wijnegem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wijnegem.