Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisonderneming Brasschaat

Begrafenisonderneming nabij Brasschaat

Begrafenisonderneming met vakkennis

Als u aan het zoeken bent naar betrouwbare begrafenisondernemingen om een begrafenisplechtigheid tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met kantoren in Brasschaat, een interessante optie. Begrafenisonderneming Funeralco is een betrouwbare begrafenisonderneming met decennia ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enzovoort en de ontelbare details die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensbeschouwing

In de verre buurt van Brasschaat heeft de begrafenisonderneming Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco maakt gebruik van een groot uitvaartcentrum in Brasschaat voorzien van een aula voor plechtigheden voor ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in deze afscheidsruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisonderneming Funeralco beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een prima verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brasschaat.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisonderneming die 24u op 24u – 7 dagen op 7 bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kan tot ons kantoor in Brasschaat langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de nodige details met crematorium, pastoor, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Brasschaat) enz.. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over voldoende keuze uit een hedendaags en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet er alles aan om een uitvaartplechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging bij Brasschaat alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal ingericht en is voorzien van een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die mooi past bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot bereikbaar in Brasschaat, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een mooie zaal waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt eventueel opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Dit rouwregister wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Geschikte kransen, bloemen en grafmonumenten

Qua monumenten om op graven te plaatsen heeft begrafenisonderneming Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw budget en wensen. Verder biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle informatie aangaande (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming verder een uitgebreid gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige in de buurt van Brasschaat milieuvriendelijke ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen op maat kunnen wij u advies geven of bijstaan indien u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij de begrafenisonderneming mogelijkheden inzake een voorafregeling van uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis betreffende de wetgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Brasschaat? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brasschaat.