Naar inhoud website Begrafenisonderneming nabij Wuustwezel

Begrafenisonderneming Wuustwezel

Begrafenisonderneming nabij Wuustwezel

Begrafenisonderneming met vakkennis

Indien u op zoek bent naar goede begrafenisondernemingen om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, is Funeralco, met vestigingen in Wuustwezel, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met decennia ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies enzovoort en de vele dingen die daarbij komen kijken (kisten, urnen, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor elke levensbeschouwing

In de ruime buurt van Wuustwezel heeft begrafenisonderneming Funeralco een prima naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een uitgebreid uitvaartcentrum in Wuustwezel met een aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte worden georganiseerd. De aula van onze begrafenisonderneming heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot 200 stoelen. Voorts heeft de zaal nog heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wuustwezel.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die 7 dagen op 7 te bereiken is.  Wij komen naar u of u kan tot ons kantoor in Wuustwezel langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de nodige details met crematorium, pastoor, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Wuustwezel) enz.. In onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco stelt alles in het werk om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de betrokkene ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum met begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Onze begrafenisonderneming heeft in de vestiging bij Wuustwezel alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. Onze aula is zeer neutraal ingericht en is voorzien van een uitstekende installatie voor beeld en geluid. Na de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in goed overleg met de klant naar een mooie koffietafel die mooi aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot te bereiken in Wuustwezel, beschikken wij over een mooie zaal waarin koffietafels tot 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een sober interieur. U kan eventueel kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

De mooiste kransen, bloemen en grafmonumenten

Wat betreft grafmonumenten biedt begrafenisonderneming Funeralco een onbeperkte keuze: perfect op maat gemaakt en helemaal naar uw wensen en budget. Verder biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend al de informatie aangaande steensoorten, kleuren en andere extra opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming eveneens een ruim gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in alle prijsklassen en in alle denkbare materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdelen wij als enige speler in de omgeving van Wuustwezel ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan begrafenisonderneming Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco opties inzake een voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisonderneming heeft de nodige, nuttige expertise in huis betreffende de wetgeving in verband met een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Wuustwezel? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wuustwezel.