Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Brecht

Begrafenisonderneming bij Brecht

Begrafenisonderneming met kennis van zaken

Wanneer u op zoek bent naar goede begrafenisondernemingen om een begrafenis in goede banen te leiden tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Brecht, een interessante optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met heel veel ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van crematies, begrafenissen enz. en de ontelbare dingen die daar in verband mee staan (urnen, kisten, drukwerk, grafmonumenten, sieraden, bloemen enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensbeschouwing

In de ruime buurt van Brecht geniet de begrafenisonderneming Funeralco een uitstekende reputatie omdat we er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een groot uitvaartcentrum in Brecht met een aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in de speciale ruimte worden gehouden. De aula van onze begrafenisonderneming beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Voorts zijn er in de zaal nog heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een prima geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brecht.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die constant te bereiken is.  Wij komen naar u of u kan naar ons kantoor in Brecht langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze begrafenisonderneming regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Brecht) enzovoort. In onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisonderneming gaat tot het uiterste om een plechtigheid op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging bij Brecht alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een uitstekende installatie voor beeld en geluid. Na de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een op maat gemaakte koffietafel die goed aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken bij Brecht, heeft begrafenisonderneming Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor 90 personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Begrafenisonderneming Funeralco beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kan eventueel kiezen voor zachte achtergrondmuziek. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Verzorgde kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisonderneming Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig naar uw wensen en budget. Voorts biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle info betreffende (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming een groot aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklassen en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt onze begrafenisonderneming als enige in de buurt van Brecht ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van urnen op maat kan begrafenisonderneming Funeralco u adviseren of bijstaan als u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco mogelijkheden wat betreft de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Wij hebben de nodige, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat ook het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Brecht? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brecht.