Naar inhoud website Funeralco begrafenisondermer - Kisten & urnen

Begrafenisondernemer Kalmthout

Begrafenisondernemer bij Kalmthout

Begrafenisondernemer met ervaring

Wanneer u aan het zoeken bent naar uitstekende begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden van A tot Z, dan is Funeralco, met kantoren in Kalmthout, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare begrafenisondernemer met zeer veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van crematies, begrafenissen enz. en de vele zaken die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk,…).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de wijde buurt van Kalmthout geniet de begrafenisondernemer Funeralco een uitstekende reputatie en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een ruim uitvaartcentrum in Kalmthout met een aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in deze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er nog veel staanplaatsen. De aula beschikt over een uitstekende verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kalmthout.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met de begrafenisondernemer die 24u op 24u – 7 dagen op 7 te bereiken is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kunt tot ons kantoor in Kalmthout komen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Kalmthout) enzovoort. In onze eigen drukkerij heeft u veel keuze uit een modern en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco stelt alles in het werk om een uitvaartplechtigheid op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Begrafenisondernemer Funeralco voorziet in de vestiging in Kalmthout alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal ingericht en beschikt over een goede beeld- en geluidsinstallatie. Na de begrafenisplechtigheid of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in samenspraak met de klant naar een goed verzorgde koffietafel die perfect aansluit bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima bereikbaar in Kalmthout, beschikt begrafenisondernemer Funeralco over een geschikte zaal waarin koffietafels tot een 90-tal personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een aantal begroetingskamers met een sober interieur. U kunt eventueel kiezen voor zachte achtergrondmuziek. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde kransen, grafmonumenten en bloemen

Wat betreft monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisondernemer Funeralco een onbeperkte keuze: perfect op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw budget en wensen. Daarenboven biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle informatie betreffende steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisondernemer een uitgebreid assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle denkbare materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige speler in de buurt van Kalmthout ook ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van gepersonaliseerde urnen kan begrafenisondernemer Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco opties op het vlak van de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis betreffende de wetgeving betreffende laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Kalmthout? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kalmthout.