Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Kapellen

Begrafenisonderneming nabij Kapellen

Begrafenisonderneming met ervaring

Indien u zoekt naar uitstekende begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, is Funeralco, met kantoren in Kapellen, een interessante optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met veel ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enz. en de talloze dingen die daar in verband mee staan (urnen, kisten, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisonderneming voor iedere levensbeschouwing

In de wijde buurt van Kapellen geniet begrafenisonderneming Funeralco een prima reputatie omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een omvangrijk uitvaartcentrum bij Kapellen met een aula voor plechtigheden voor ieders verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte worden gehouden. De aula van onze begrafenisonderneming heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de ruimte nog heel wat staanplaatsen. De aula heeft een prima geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kapellen.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die constant te bereiken is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan naar ons kantoor in Kapellen komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Kapellen) enz.. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuzemogelijkheden uit een stijlvol en hedendaags assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisonderneming gaat tot het uiterste om een uitvaartplechtigheid op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke overtuiging of religie.

Uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Begrafenisonderneming Funeralco voorziet in de vestiging in Kapellen alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en beschikt over een goede beeld- en geluidsinstallatie. Na de begrafenisplechtigheid of crematie volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in goed overleg met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot bereikbaar bij Kapellen, heeft begrafenisonderneming Funeralco een mooie zaal waarin koffietafels tot 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming heeft verschillende begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt eventueel kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Dit rouwregister wordt na de dag uiteraard aan de familie overgedragen.

Mooie bloemen, kransen en grafmonumenten

Qua grafmonumenten heeft de begrafenisonderneming een onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en helemaal naar uw wensen en budget. Verder biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle info betreffende kleuren, steensoorten en andere extra opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisonderneming Funeralco een groot aanbod aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklassen en in diverse materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige in de buurt van Kapellen ook ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen op maat kunnen wij u advies geven of bijstaan als u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco mogelijkheden op het vlak van een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving betreffende laatste wilsbeschikkingen. Wat ook het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Kapellen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kapellen.