Naar inhoud website Begrafenisonderneming nabij Schilde

Begrafenisonderneming Schilde

Begrafenisonderneming nabij Schilde

Begrafenisonderneming met ervaring

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare begrafenisondernemingen om een begrafenis in goede banen te leiden van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Schilde, een valabele optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare begrafenisonderneming met zeer veel ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies enzovoort en de ontelbare details die daarbij horen (urnen, kisten, bloemen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de wijde omgeving van Schilde geniet de begrafenisonderneming Funeralco een prima reputatie omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco maakt gebruik van een omvangrijk uitvaartcentrum in Schilde met een aula voor uitvaartdiensten voor ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in de speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van de begrafenisonderneming Funeralco beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een goede geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schilde.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

In het geval van een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met de begrafenisonderneming die 24u op 24u bereikbaar is.  Onze mensen komen naar u of u kunt tot ons kantoor in Schilde langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de nodige details met crematorium, pastoor, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Schilde) enz.. Bij onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuze uit een modern en stijlvol assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een eigentijdse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco stelt alles in het werk om een plechtigheid op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Begrafenisonderneming Funeralco voorziet in de vestiging in Schilde alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en beschikt over een prima installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de begrafenis of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in samenspraak met de klant naar een mooie koffietafel die perfect past bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed te bereiken bij Schilde, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een mooie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Begrafenisonderneming Funeralco beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt eventueel opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Dit rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Geschikte grafmonumenten, kransen en bloemen

Wat betreft grafmonumenten biedt de begrafenisonderneming een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gemaakt en volledig naar uw budget en wensen. Voorts biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle mogelijke info met betrekking tot steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming ook een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een ruim assortiment kisten verkrijgbaar in alle prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt onze begrafenisonderneming als enige in de omgeving van Schilde milieuvriendelijke ecologische kisten. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kan Funeralco u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties wat betreft de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisonderneming heeft de nodige, nuttige expertise in huis betreffende de regelgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat ook een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Schilde? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schilde.