Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Rouwcentrum Schoten

Rouwcentrum nabij Schoten

Rouwcentrum met kennis van zaken

Wanneer u op zoek bent naar uitstekende rouwcentra om een begrafenis te regelen tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met kantoren in Schoten, een valabele optie. Rouwcentrum Funeralco is een betrouwbare rouwcentrum met heel veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, crematies en uitvaarten enzovoort en de talloze zaken die daar in verband mee staan (kisten, urnen, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensovertuiging

In de ruime buurt van Schoten heeft onze rouwcentrum Funeralco een uitstekende naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco beschikt over een omvangrijk uitvaartcentrum bij Schoten met een aula voor uitvaartdiensten voor ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in deze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze rouwcentrum heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een prima geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schoten.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met onze rouwcentrum die altijd bereikbaar is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan naar ons in Schoten komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en onze rouwcentrum regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Schoten) enz.. Bij onze eigen drukkerij heeft u veel keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een eigentijdse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum gaat tot het uiterste om een uitvaartplechtigheid op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

RouwcentrumFuneralco heeft in de vestiging bij Schoten alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal ingericht en beschikt over een prima installatie voor geluid en beeld. Na de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in nauw overleg met de klant naar een mooie koffietafel die perfect aansluit bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken bij Schoten, beschikt rouwcentrum Funeralco over een mooie zaal waarin koffietafels tot 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De rouwcentrum beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt ook kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Verzorgde kransen, bloemen en grafmonumenten

Wat betreft monumenten om op graven te plaatsen biedt rouwcentrum Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw wensen en budget. Bovendien biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend al de informatie betreffende (natuur)steensoorten, kleuren en andere extra opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze rouwcentrum eveneens een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze rouwcentrum heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt rouwcentrum Funeralco als enige speler in de omgeving van Schoten ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van urnen op maat kan Funeralco u adviseren of bijstaan als u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij rouwcentrum Funeralco mogelijkheden wat betreft de voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis als het aankomt op de wetgeving betreffende een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Schoten? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schoten.