Naar inhoud website Begrafenisondernemer nabij Kapellen

Begrafenisondernemer Kapellen

Begrafenisondernemer nabij Kapellen

Begrafenisondernemer met kennis van zaken

Indien u zoekt naar betrouwbare begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met kantoren in Kapellen, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare begrafenisondernemer met zeer veel ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het begeleiden van begrafenissen, crematies en uitvaarten enzovoort en de talloze dingen die daarbij komen kijken (kisten, urnen, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk,…).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de wijde omtrek van Kapellen heeft de begrafenisondernemer Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een ruim uitvaartcentrum in Kapellen voorzien van een aula voor plechtigheden op maat van ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in onze afscheidsruimte worden gehouden. De aula van de begrafenisondernemer heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de zaal nog veel staanplaatsen. De aula heeft een uitstekende verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Kapellen.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die constant bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen naar u of u kan tot ons in Kapellen komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Kapellen) enzovoort. In onze eigen drukdienst beschikt u over veel keuze uit een hedendaags en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet steeds zijn uiterste best om een uitvaart op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Onze begrafenisondernemer heeft in de vestiging bij Kapellen alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal aangekleed en is voorzien van een goede installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de begraving of crematie volgt de koffietafel. Begrafenisondernemer Funeralco streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een goed verzorgde koffietafel die perfect aansluit bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Kapellen, beschikken wij over een mooie zaal waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kan eventueel kiezen voor zachte muziek op de achtergrond. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Deze wordt na de dag aan de familie overgedragen.

De mooiste grafmonumenten, kransen en bloemen

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisondernemer Funeralco een onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig afgestemd op uw budget en wensen. Voorts biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend al de informatie op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisondernemer een uitgebreid assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige speler in de omgeving van Kapellen ook ecologische kisten. Ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kan Funeralco u advies geven of bijstaan indien u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij de begrafenisondernemer opties wat betreft de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisondernemer Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis als het aankomt op de wetgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Kapellen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Kapellen.