Naar inhoud website Rouwcentrum nabij Brecht

Rouwcentrum Brecht

Rouwcentrum nabij Brecht

Rouwcentrum met vakkennis

Wanneer u op zoek bent naar bekwame rouwcentra om een begrafenisplechtigheid te regelen tot in de kleinste details, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Brecht, een valabele optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een gespecialiseerde rouwcentrum met zeer veel ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, uitvaarten en crematies enzovoort en de ontelbare dingen die daarbij komen kijken (urnen, kisten, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensbeschouwing

In de ruime buurt van Brecht heeft onze rouwcentrum Funeralco een goede naam en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco maakt gebruik van een omvangrijk uitvaartcentrum in Brecht voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze rouwcentrum Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brecht.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met de rouwcentrum die altijd te bereiken is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan tot ons kantoor in Brecht langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u al wat u wenst te bespreken en onze rouwcentrum regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Brecht) enz.. Bij onze eigen drukdienst beschikt u over genoeg keuze uit een stijlvol en hedendaags assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet steeds zijn uiterste best om een uitvaartplechtigheid op maat te voorzien voor de betrokkene ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Wij voorzien in de vestiging bij Brecht alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal aangekleed en beschikt over een uitstekende installatie voor geluid en beeld. Na de begrafenisplechtigheid of crematie volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima bereikbaar in Brecht, heeft rouwcentrum Funeralco een mooie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco heeft meerdere begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan indien u dat wenst opteren voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er zeker een rouwregister klaarligt. Deze wordt na de dag aan de familie overgedragen.

De mooiste grafmonumenten, kransen en bloemen

Qua grafmonumenten biedt rouwcentrum Funeralco een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en helemaal afgestemd op uw voorkeur en budget. Daarenboven biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle info op het vlak van steensoorten, kleuren en andere opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco eveneens een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle denkbare materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het gangbare gamma kisten in hout, verdelen wij als enige in de omgeving van Brecht ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan Funeralco u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij de rouwcentrum opties inzake een voorafregeling van uitvaarten. Onze rouwcentrum heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis wat betreft de wetgeving in verband met een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Brecht? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brecht.