Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Schilde

Begrafenisondernemer nabij Schilde

Begrafenisondernemer met ervaring

Indien u op zoektocht bent naar goede begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met kantoren in Schilde, een interessante optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met decennia ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen… en de vele dingen die daarbij komen kijken (kisten, urnen, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de verre omtrek van Schilde geniet de begrafenisondernemer Funeralco een uitstekende naam en dat omdat we er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ maakt gebruik van een groot uitvaartcentrum in Schilde voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan probleemloos vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een uitstekende airconditioning, verluchting en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Schilde.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die 24u op 24u bereikbaar is.  Onze mensen komen naar u of u kunt naar ons in Schilde langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en wij regelen voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Schilde) enz.. In onze eigen drukkerij heeft u veel keuze uit een hedendaags en stijlvol assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet er alles aan om een uitvaartdienst op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke overtuiging of religie.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Onze begrafenisondernemer voorziet in de vestiging in Schilde alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal ingericht en beschikt over een goede installatie voor geluid en beeld. Na de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in nauw overleg met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot bereikbaar in Schilde, beschikken wij over een geschikte ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco heeft verschillende begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kan indien u dat wenst kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Mooie kransen, bloemen en grafmonumenten

Inzake grafmonumenten biedt begrafenisondernemer Funeralco een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en volledig afgestemd op uw wensen en budget. Daarenboven biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend al de info op het vlak van (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco verder een ruim gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een ruim assortiment kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in alle denkbare materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige speler in de omgeving van Schilde ecologische kisten. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen op maat kan begrafenisondernemer Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisondernemer opties inzake een voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de nodige, nuttige kennis in huis als het aankomt op de wetgeving in verband met een laatste wilsbeschikking. Wat ook het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Schilde? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Schilde.