Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Antwerpen

Begrafenisonderneming nabij Antwerpen

Begrafenisonderneming met ervaring

Indien u aan het zoeken bent naar betrouwbare begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken tot een goed einde te brengen tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Antwerpen, een interessante optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare begrafenisonderneming met decennia ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, crematies en uitvaarten enz. en de ontelbare zaken die daarbij horen (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisonderneming voor elke levensbeschouwing

In de ruime omgeving van Antwerpen heeft onze begrafenisonderneming Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er alles aan doen om onze klanten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco maakt gebruik van een omvangrijk uitvaartcentrum in Antwerpen voorzien van een aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in de speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisonderneming heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte nog veel staanplaatsen. De aula heeft een goede geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Antwerpen.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisonderneming die 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Onze mensen komen tot bij u of u kunt naar ons kantoor in Antwerpen komen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en onze begrafenisonderneming regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Antwerpen) enz.. In onze eigen drukkerij beschikt u over veel keuze uit een modern en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet er alles aan om een plechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum met begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Onze begrafenisonderneming voorziet in de vestiging bij Antwerpen alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. Onze aula is zeer neutraal aangekleed en beschikt over een moderne installatie voor geluid en beeld. Aansluitend op de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, vlot bereikbaar bij Antwerpen, beschikt begrafenisonderneming Funeralco over een mooie zaal waarin koffietafels voor 90 mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kan eventueel opteren voor gepaste achtergrondmuziek. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister aanwezig is. Deze wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Verzorgde bloemen, kransen en grafmonumenten

Op het vlak van grafmonumenten biedt de begrafenisonderneming een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat afgewerkt en helemaal naar uw wensen en budget. Daarenboven biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle mogelijke informatie betreffende kleuren, steensoorten en andere extra opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze begrafenisonderneming een uitgebreid aanbod aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een ruim assortiment kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in alle mogelijke materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachte kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige speler in de omgeving van Antwerpen milieuvriendelijke ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan Funeralco u adviseren of bijstaan als u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties inzake een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis inzake de regelgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens het bestuderen waard is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Antwerpen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Antwerpen.