Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Rouwcentrum Antwerpen

Rouwcentrum bij Antwerpen

Rouwcentrum met ervaring

Indien u op zoek bent naar bekwame rouwcentra om een begrafenis in goede banen te leiden tot in de kleinste details, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Antwerpen, een interessante optie. Rouwcentrum Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met heel veel ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies enz. en de ontelbare dingen die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, drukwerk, grafmonumenten, sieraden, bloemen enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor iedere levensbeschouwing

In de verre omtrek van Antwerpen geniet de rouwcentrum Funeralco een prima naam omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco maakt gebruik van een ruim uitvaartcentrum in Antwerpen voorzien van een aula voor plechtigheden op maat van ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van de rouwcentrum Funeralco beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dit kan probleemloos vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een goede verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Antwerpen.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met Rouwcentrum Funeralco die constant te bereiken is.  De mensen van Funeralco komen tot bij u of u kunt naar ons in Antwerpen langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Antwerpen) enz.. In onze eigen drukdienst beschikt u over veel keuzemogelijkheden uit een stijlvol en hedendaags gamma doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet er alles aan om een uitvaart op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke overtuiging of religie.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, rouwregister, begroetingskamer…

Onze rouwcentrum voorziet in de vestiging in Antwerpen alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal ingericht en beschikt over een moderne installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de begraving of crematie volgt de koffietafel. Rouwcentrum Funeralco streeft in samenspraak met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, vlot te bereiken bij Antwerpen, heeft rouwcentrum Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

De rouwcentrum beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt eventueel kiezen voor zachte muziek op de achtergrond. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Deze wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

De mooiste kransen, bloemen en grafmonumenten

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen heeft de rouwcentrum een zeer ruime keuze: perfect op maat gemaakt en volledig naar uw budget en wensen. Bovendien biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle mogelijke informatie betreffende kleuren, steensoorten en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco verder een uitgebreid assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze rouwcentrum heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijscategorieën en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt rouwcentrum Funeralco als enige in de omgeving van Antwerpen ook ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen kunnen wij u adviseren of bijstaan als u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij rouwcentrum Funeralco opties voor een voorafregeling van uitvaarten. Wij hebben de nodige, nuttige kennis in huis wat betreft de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens een interessante optie is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Antwerpen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Antwerpen.