Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Wijnegem

Begrafenisondernemer nabij Wijnegem

Begrafenisondernemer met kennis van zaken

Wanneer u op zoek bent naar uitstekende begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken te regelen van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met kantoren in Wijnegem, een interessante optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisondernemer met jarenlange ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, crematies en uitvaarten enzovoort en de talloze details die daarbij komen kijken (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen,…).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor elke levensbeschouwing

In de wijde buurt van Wijnegem heeft begrafenisondernemer Funeralco een uitstekende naam en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een omvangrijk uitvaartcentrum bij Wijnegem voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte worden georganiseerd. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien heeft de zaal heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wijnegem.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met onze begrafenisondernemer die 7 dagen op 7 te bereiken is.  Onze mensen komen naar u toe of u kunt tot ons kantoor in Wijnegem komen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de nodige formaliteiten met crematorium, pastoor, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Wijnegem) enz.. In onze eigen drukdienst heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern pakket doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een eigentijdse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet steeds zijn uiterste best om een uitvaartplechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Wij voorzien in de vestiging bij Wijnegem alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal ingericht en beschikt over een uitstekende beeld- en geluidsinstallatie. Na de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in samenspraak met de opdrachtgever naar een mooie koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima bereikbaar in Wijnegem, beschikt begrafenisondernemer Funeralco over een fraaie zaal waarin koffietafels tot 90 personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een rustgevend interieur. U kunt indien u dat wenst opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Het rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Verzorgde grafmonumenten, kransen en bloemen

Inzake grafmonumenten heeft de begrafenisondernemer een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en helemaal naar uw budget en wensen. Verder biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle mogelijke info betreffende (natuur)steensoorten, kleuren en andere opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco eveneens een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en in diverse materiaalsoorten. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist naar eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare kistenaanbod in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige speler in de buurt van Wijnegem ecologische kisten. En ook bij het kiezen van gepersonaliseerde urnen kan begrafenisondernemer Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco mogelijkheden wat betreft een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis betreffende de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Wijnegem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wijnegem.