Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Deurne

Begrafenisondernemer nabij Deurne

Begrafenisondernemer met vakkennis

Als u zoekt naar uitstekende begrafenisondernemers om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met afdelingen in Deurne, een interessante optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisondernemer met decennia ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enz. en de vele dingen die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, drukwerk, sieraden, bloemen, grafmonumenten,…).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor iedere levensbeschouwing

In de wijde buurt van Deurne heeft de begrafenisondernemer Funeralco een uitstekende reputatie omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ heeft een omvangrijk uitvaartcentrum in Deurne met een aula voor uitvaartdiensten voor ieders verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in onze speciale ruimte gehouden worden. De aula van de begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er heel wat staanplaatsen. De aula heeft een goede geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Deurne.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die constant te bereiken is.  Wij komen tot bij u of u kunt tot ons in Deurne langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en wij regelen voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Deurne) enzovoort. In onze eigen drukkerij heeft u veel keuzemogelijkheden uit een stijlvol en hedendaags assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Dit met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet steeds zijn uiterste best om een uitvaart op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Onze begrafenisondernemer voorziet in de vestiging in Deurne alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is zeer neutraal ingericht en beschikt over een goede installatie voor beeld en geluid. Na de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die goed aansluit bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken bij Deurne, heeft begrafenisondernemer Funeralco een fraaie zaal waarin koffietafels voor 90 mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer heeft verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan ook kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Begrafenisondernemer Funeralco zorgt ervoor dat er zeker een rouwregister klaarligt. Dit rouwregister wordt na de dag overgedragen aan de familie.

De mooiste grafmonumenten, kransen en bloemen

Op het vlak van grafmonumenten biedt de begrafenisondernemer een onbeperkte keuze: perfect op maat afgewerkt en helemaal naar uw budget en wensen. Daarenboven biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle info op het vlak van steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco een groot assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt onze begrafenisondernemer als enige speler in de buurt van Deurne ook ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kunnen wij u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco opties voor de voorafregeling van uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de nodige, nuttige kennis in huis betreffende de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook het bestuderen waard kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Deurne? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Deurne.