Naar inhoud website Begrafenisondernemer nabij Borsbeek

Begrafenisondernemer Borsbeek

Begrafenisondernemer nabij Borsbeek

Begrafenisondernemer met ervaring

Als u zoekt naar bekwame begrafenisondernemers om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, is Funeralco, met vestigingen in Borsbeek, een interessante optie. Begrafenisondernemer Funeralco is een betrouwbare begrafenisondernemer met jarenlange ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van crematies, uitvaarten en begrafenissen enzovoort en de ontelbare details die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, drukwerk, sieraden, bloemen, grafmonumenten enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor iedere levensovertuiging

In de wijde omtrek van Borsbeek geniet onze begrafenisondernemer Funeralco een prima naam en dat omdat wij er alles aan doen om onze cliënten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco beschikt over een ruim uitvaartcentrum in Borsbeek voorzien van een aula voor uitvaartdiensten voor ieders persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte worden georganiseerd. De aula van de begrafenisondernemer heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven heeft de zaal heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een goede verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Borsbeek.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met de begrafenisondernemer die 24u op 24u bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen naar u of u kan tot ons in Borsbeek komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en onze begrafenisondernemer regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Borsbeek) enz.. Bij onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuze uit een stijlvol en modern assortiment rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisondernemer doet steeds zijn uiterste best om een uitvaart op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, koffietafel, rouwregister…

Begrafenisondernemer Funeralco voorziet in de vestiging in Borsbeek alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal ingericht en is voorzien van een uitstekende beeld- en geluidsinstallatie. Na de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in samenspraak met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken in Borsbeek, beschikt begrafenisondernemer Funeralco over een mooie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober interieur. U kan eventueel kiezen voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Het rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

De mooiste grafmonumenten, bloemen en kransen

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen heeft de begrafenisondernemer een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en helemaal naar uw voorkeur en budget. Bovendien biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle info op het vlak van kleuren, steensoorten en andere extra opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco ook een ruim aanbod aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisondernemer Funeralco heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijsklassen en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige in de buurt van Borsbeek ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het kiezen van gepersonaliseerde urnen kunnen wij u advies geven of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisondernemer opties inzake de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis betreffende de wetgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Borsbeek? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Borsbeek.