Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Rouwcentrum Wuustwezel

Rouwcentrum bij Wuustwezel

Rouwcentrum wat u bijstaat

Als u aan het zoeken bent naar betrouwbare rouwcentra om een begrafenis tot een goed einde te brengen van A tot Z, dan is Funeralco, met vestigingen in Wuustwezel, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare rouwcentrum met jarenlange ervaring (opgericht in 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de ontelbare dingen die daarmee te maken hebben (kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen,…).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: rouwcentrum voor iedere levensbeschouwing

In de verre omtrek van Wuustwezel geniet rouwcentrum Funeralco een goede reputatie en dat omdat wij er alles aan doen om onze cliënten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco maakt gebruik van een groot uitvaartcentrum bij Wuustwezel met een aula voor plechtigheden op maat van iedere persoonlijke levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze speciale ruimte worden gehouden. De aula van de rouwcentrum heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot 200 stoelen. Daarenboven heeft de zaal heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een goede verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wuustwezel.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met onze rouwcentrum die 24u op 24u – 7 dagen op 7 te bereiken is.  Onze mensen komen naar u toe of u kan naar ons in Wuustwezel langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alle zaken die u wenst te bespreken en wij regelen voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Wuustwezel) enzovoort. In onze eigen drukdienst beschikt u over genoeg keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en zaakvoerder van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Rouwcentrum Funeralco gaat tot het uiterste om een plechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum met rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Onze rouwcentrum heeft in de vestiging in Wuustwezel alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal aangekleed en beschikt over een prima installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect aansluit bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Wuustwezel, heeft rouwcentrum Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

De rouwcentrum beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kunt eventueel opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Verzorgde kransen, bloemen en grafmonumenten

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen biedt de rouwcentrum een onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en volledig afgestemd op uw wensen en budget. Voorts biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend alle info aangaande steensoorten, kleuren en andere opties voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco verder een uitgebreid assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden zoals bvb. ashangers en asringen kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in diverse materialen. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdelen wij als enige in de buurt van Wuustwezel ecologische kisten. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij rouwcentrum Funeralco opties wat betreft een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze rouwcentrum heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis inzake de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat ook interessant zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Wuustwezel? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wuustwezel.