Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Wommelgem

Begrafenisonderneming bij Wommelgem

Begrafenisonderneming met kennis van zaken

Indien u aan het zoeken bent naar goede begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met afdelingen in Wommelgem, een interessante optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisonderneming met jarenlange ervaring (opgericht in 1997) in het begeleiden van uitvaarten, begrafenissen, crematies enzovoort en de ontelbare details die daar in verband mee staan (kisten, urnen, drukwerk, grafmonumenten, sieraden, bloemen enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor elke levensovertuiging

In de wijde omgeving van Wommelgem heeft begrafenisonderneming Funeralco een goede naam en dat omdat we er alles aan doen om onze klanten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco beschikt over een groot uitvaartcentrum bij Wommelgem met een aula voor uitvaartdiensten voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte gehouden worden. De aula van de begrafenisonderneming Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dit kan zonder problemen uitgebreid worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er in de zaal nog heel wat staanplaatsen. Onze aula beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wommelgem.

Uitvaartplechtigheden op maat

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met Begrafenisonderneming Funeralco die 24u op 24u bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen naar u of u kunt tot ons in Wommelgem langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze begrafenisonderneming regelt voor u de gebruikelijke zaken met crematorium, pastoor, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Wommelgem) enz.. In onze eigen drukkerij heeft u veel keuze uit een stijlvol en hedendaags gamma doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisonderneming Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco doet steeds zijn uiterste best om een plechtigheid op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke overtuiging of religie.

Uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Onze begrafenisonderneming heeft in de vestiging in Wommelgem alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is zeer neutraal ingericht en beschikt over een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de crematie- of begrafenisdienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in samenspraak met de klant naar een op maat gemaakte koffietafel die mooi past bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed bereikbaar in Wommelgem, heeft begrafenisonderneming Funeralco een mooie ruimte waarin koffietafels tot 90 personen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kan indien u dat wenst kiezen voor gepaste achtergrondmuziek. Wij zorgen ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Dit rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

De mooiste grafmonumenten, bloemen en kransen

Qua monumenten om op graven te plaatsen heeft de begrafenisonderneming een vrijwel onbeperkte keuze: perfect op maat gefabriceerd en volledig naar uw wensen en budget. Voorts biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend alle informatie aangaande kleuren, steensoorten en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisonderneming Funeralco eveneens een ruim assortiment aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Begrafenisonderneming Funeralco heeft een ruim assortiment kisten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in diverse materiaalsoorten. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige speler in de omgeving van Wommelgem ook ecologische kisten. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen kan Funeralco u adviseren of bijstaan als u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties inzake een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisonderneming heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis als het aankomt op de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook interessant is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Wommelgem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wommelgem.