Naar inhoud website Rouwcentrum nabij Merksem

Rouwcentrum Merksem

Rouwcentrum nabij Merksem

Rouwcentrum met kennis van zaken

Als u op zoek bent naar uitstekende rouwcentra om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden tot in de kleinste details, is Funeralco, met vestigingen in Merksem, een valabele optie. Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met jarenlange ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies enzovoort en de talloze dingen die daar in verband mee staan (urnen, kisten, drukwerk, sieraden, bloemen, grafmonumenten enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensovertuiging

In de wijde omgeving van Merksem heeft de rouwcentrum Funeralco een prima reputatie en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo compleet als mogelijk is van dienst te zijn. Rouwcentrum Funeralco maakt gebruik van een ruim uitvaartcentrum in Merksem voorzien van een aula voor plechtigheden op maat van ieders verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met crematie of begraving, kunnen in deze afscheidsruimte worden gehouden. De aula van onze rouwcentrum Funeralco beschikt standaard over 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Voorts heeft de zaal nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een uitstekende verluchting, airconditioning en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Merksem.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met onze rouwcentrum die constant te bereiken is.  Wij komen tot bij u of u kunt naar ons kantoor in Merksem langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en wij regelen voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Merksem) enz.. In onze eigen drukdienst heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een modern en stijlvol pakket rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en eigentijdse begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum doet steeds zijn uiterste best om een uitvaart op maat af te leveren voor de betrokkene ongeacht welke overtuiging of religie.

Mooi uitvaartcentrum met rouwregister, koffietafel, begroetingskamer…

Onze rouwcentrum heeft in de vestiging in Merksem alle accommodatie waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. De aula is zeer neutraal aangekleed en is voorzien van een prima installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de begrafenis of crematie volgt de koffietafel. Rouwcentrum Funeralco streeft in samenspraak met de klant naar een goed verzorgde koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken bij Merksem, beschikt rouwcentrum Funeralco over een fraaie zaal waarin koffietafels tot 90 mensen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco heeft meerdere begroetingskamers met een sober interieur. U kunt ook opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Dit rouwregister wordt de volgende dag overgedragen aan de familie.

Mooie grafmonumenten, kransen en bloemen

Inzake grafmonumenten biedt rouwcentrum Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig naar uw voorkeur en budget. Verder biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend al de informatie aangaande steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco een ruim gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Onze rouwcentrum heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in alle denkbare materiaalsoorten. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare kistenaanbod in hout, verdeelt onze rouwcentrum als enige speler in de omgeving van Merksem milieuvriendelijke ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van urnen op maat kunnen wij u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij rouwcentrum Funeralco mogelijkheden inzake een voorafregeling van uitvaarten. Onze rouwcentrum heeft de nodige, nuttige expertise in huis betreffende de wetgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Rouwcentrum bij Merksem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Merksem.