Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Rouwcentrum Wijnegem

Rouwcentrum nabij Wijnegem

Rouwcentrum met kennis van zaken

Indien u op zoek bent naar betrouwbare rouwcentra om een begrafenis in goede banen te leiden van A tot Z, dan is Funeralco, met vestigingen in Wijnegem, een goede optie. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ is een betrouwbare rouwcentrum met veel ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van uitvaarten… en de vele dingen die daar in verband mee staan (urnen, kisten, sieraden, bloemen, drukwerk, grafmonumenten enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor iedere levensovertuiging

In de ruime omgeving van Wijnegem heeft onze rouwcentrum Funeralco een prima naam omdat we er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een ruim uitvaartcentrum in Wijnegem voorzien van een aula voor uitvaartdiensten voor ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in onze afscheidsruimte worden gehouden. De aula van de rouwcentrum beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien heeft de zaal nog veel staanplaatsen. Onze aula heeft een goede geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wijnegem.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met onze rouwcentrum die alle dagen de klok rond bereikbaar is.  De mensen van Funeralco komen tot bij u of u kunt naar ons kantoor in Wijnegem komen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u wenst en wij regelen voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Wijnegem) enz.. In onze eigen drukkerij heeft u veel keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze rouwcentrum gaat tot het uiterste om een plechtigheid op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke overtuiging of religie.

Mooi uitvaartcentrum met koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

RouwcentrumFuneralco heeft in de vestiging bij Wijnegem alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in 2016 moet beschikken. Onze aula is uiterst neutraal aangekleed en is voorzien van een goede beeld- en geluidsinstallatie. Aansluitend op de begraving of crematie volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, prima bereikbaar in Wijnegem, beschikt rouwcentrum Funeralco over een geschikte zaal waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kan ook opteren voor gepaste achtergrondmuziek. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaarligt. Het rouwregister wordt na de dag aan de familie overgedragen.

Mooie grafmonumenten, kransen en bloemen

Inzake monumenten om op graven te plaatsen biedt rouwcentrum Funeralco een zeer ruime keuze: op maat gemaakt en volledig naar uw budget en wensen. Daarenboven biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend alle informatie aangaande (natuur)steensoorten, kleuren en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij rouwcentrum Funeralco ook een uitgebreid gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden zoals ashangers, asringen enzovoort kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Rouwcentrum Funeralco heeft een groot aanbod aan kisten die verkrijgbaar zijn in alle prijsklassen en in alle denkbare materialen. Van een traditionele kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het gangbare kistenaanbod in hout, verdeelt onze rouwcentrum als enige speler in de buurt van Wijnegem ecologische ‘ecokisten’. En ook bij het uitkiezen van persoonlijke urnen kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan desgevallend u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Ten slotte heeft u bij de rouwcentrum mogelijkheden inzake een voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de nodige, nuttige kennis in huis wat betreft de wetgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Wijnegem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wijnegem.