Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Bloemen

Begrafenisonderneming Essen

Begrafenisonderneming nabij Essen

Begrafenisonderneming met ervaring

Indien u op zoek bent naar betrouwbare begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Essen, een interessante optie. Begrafenisonderneming Funeralco is een betrouwbare begrafenisonderneming met jarenlange ervaring (opgericht in 1997) in het begeleiden van crematies, begrafenissen… en de talloze zaken die daarbij komen kijken (urnen, kisten, bloemen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisonderneming voor iedere levensovertuiging

In de ruime omgeving van Essen heeft onze begrafenisonderneming Funeralco een uitstekende reputatie omdat wij er absoluut alles aan doen om onze cliënten zo volledig als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ maakt gebruik van een uitgebreid uitvaartcentrum in Essen met een aula voor plechtigheden op maat van iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte worden georganiseerd. De aula van onze begrafenisonderneming Funeralco beschikt standaard over een 120-tal stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er in de ruimte heel wat staanplaatsen. De aula beschikt over een prima verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Essen.

Uitvaartplechtigheden op maat

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken met de begrafenisonderneming die constant bereikbaar is.  Onze mensen komen tot bij u of u kunt naar ons kantoor in Essen komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en begrafenisonderneming Funeralco regelt voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Essen) enz.. In onze eigen drukdienst heeft u veel keuze uit een modern en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisonderneming Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisonderneming Funeralco stelt alles in het werk om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de klant ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum voorzien van rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Onze begrafenisonderneming heeft in de vestiging bij Essen alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. Onze aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een goede installatie voor beeld en geluid. Na de begrafenis of crematie volgt de koffietafel. Onze begrafenisonderneming streeft in nauw overleg met de opdrachtgever naar een mooi afgewerkte koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot onze mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken in Essen, heeft begrafenisonderneming Funeralco een mooie ruimte waarin koffietafels voor 90 mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over meerdere begroetingskamers met een sober interieur. U kunt eventueel opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Begrafenisonderneming Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister aanwezig is. Het rouwregister wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Geschikte kransen, grafmonumenten en bloemen

Qua monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisonderneming Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gefabriceerd en volledig naar uw voorkeur en budget. Daarenboven biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle mogelijke info met betrekking tot steensoorten, kleuren en andere extra opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisonderneming Funeralco ook een ruim gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u als u dat wenst van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende prijscategorieën en in alle denkbare materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare kistenaanbod in hout, verdelen wij als enige in de omgeving van Essen ook ecologische ‘ecokisten’. Ook bij het uitkiezen van gepersonaliseerde urnen kan Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Uitvaartverzekering en voorafregeling

Tot slot heeft u bij de begrafenisonderneming opties inzake een voorafregeling van uitvaarten. Wij hebben de gevraagde, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving ivm. een laatste wilsbeschikking. Wat eveneens interessant is, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisonderneming bij Essen? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Essen.