Naar inhoud website Rouwcentrum nabij Borsbeek

Rouwcentrum Borsbeek

Rouwcentrum nabij Borsbeek

Rouwcentrum met ervaring

Als u zoekt naar uitstekende rouwcentra om een begrafenis in goede banen te leiden van A tot Z, dan is Funeralco, met vestigingen in Borsbeek, een valabele optie. Funeralco is een gespecialiseerde rouwcentrum met zeer veel ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van crematies, begrafenissen en uitvaarten enzovoort en de vele details die daar in verband mee staan (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enzovoort).

Contacteer ons


Lees meer

Rouwcentrum voor elke levensbeschouwing

In de wijde omtrek van Borsbeek heeft rouwcentrum Funeralco een uitstekende naam omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo volledig en goed als mogelijk is van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ beschikt over een groot uitvaartcentrum bij Borsbeek voorzien van een aula voor plechtigheden voor ieders verschillende levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensbeschouwing met begraving of crematie, kunnen in de speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van de rouwcentrum Funeralco heeft standaard een 120-tal stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er in de zaal nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima verluchting, geluidsinstallatie en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Borsbeek.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met Rouwcentrum Funeralco die constant te bereiken is.  De mensen van Funeralco komen naar u toe of u kunt naar ons in Borsbeek komen tijdens de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u alles wat u wenst en wij regelen voor u de nodige details met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Borsbeek) enzovoort. In onze eigen drukkerij beschikt u over genoeg keuzemogelijkheden uit een stijlvol en modern gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en bezieler van de rouwcentrum Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding van de nabestaanden. Rouwcentrum Funeralco stelt alles in het werk om een plechtigheid op maat af te leveren voor de cliënt ongeacht welke levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, rouwregister, koffietafel…

Rouwcentrum Funeralco voorziet in de vestiging bij Borsbeek alle faciliteiten waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een moderne beeld- en geluidsinstallatie. Na de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Onze rouwcentrum streeft in goed overleg met de klant naar een op maat gemaakte koffietafel die perfect aansluit bij de voorziene plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot onze mogelijkheden. In ons uitvaartcentrum, vlot te bereiken bij Borsbeek, heeft rouwcentrum Funeralco een fraaie ruimte waarin koffietafels voor een 90-tal mensen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

Rouwcentrum Funeralco heeft verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kan ook opteren voor zachte muziek op de achtergrond. Rouwcentrum Funeralco zorgt ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Dit rouwregister wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

Verzorgde kransen, bloemen en grafmonumenten

Op het vlak van monumenten om op graven te plaatsen heeft rouwcentrum Funeralco een vrijwel onbeperkte keuze: op maat afgewerkt en volledig naar uw wensen en budget. Verder biedt rouwcentrum Funeralco u vrijblijvend alle mogelijke info met betrekking tot kleuren, steensoorten en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij onze rouwcentrum eveneens een ruim assortiment aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze rouwcentrum heeft een ruim assortiment kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijscategorieën en in diverse materiaalsoorten. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist (ecologische kist), kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Bovenop het klassieke gamma kisten in hout, verdelen wij als enige speler in de omgeving van Borsbeek milieuvriendelijke ecologische kisten. Ook bij het uitkiezen van urnen op maat kan rouwcentrum Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij rouwcentrum Funeralco opties voor de voorafregeling van uitvaarten. Rouwcentrum Funeralco heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis betreffende de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Rouwcentrum bij Borsbeek? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Borsbeek.