Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Wommelgem

Begrafenisondernemer bij Wommelgem

Begrafenisondernemer met kennis van zaken

Indien u op zoek bent naar uitstekende begrafenisondernemers om een begrafenis te regelen tot in de kleinste details, dan is ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’, met vestigingen in Wommelgem, een valabele optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisondernemer met jarenlange ervaring (wij zijn actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten en crematies… en de vele dingen die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, bloemen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisondernemer voor elke levensovertuiging

In de verre omtrek van Wommelgem heeft onze begrafenisondernemer Funeralco een prima reputatie en dat omdat we er alles aan doen om onze cliënten zo compleet mogelijk van dienst te zijn. ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ maakt gebruik van een omvangrijk uitvaartcentrum bij Wommelgem voorzien van een aula voor uitvaartdiensten op maat van ieders verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in onze afscheidsruimte gehouden worden. De aula van de begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er in de ruimte nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een prima airconditioning, verluchting en geluidsinstallatie. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Wommelgem.

Uitvaartplechtigheden op maat

In het geval van een overlijden hoeft u alleen maar per telefoon een afspraak te maken met de begrafenisondernemer die 24u op 24u – 7 dagen op 7 bereikbaar is.  Onze mensen komen tot bij u of u kan naar ons in Wommelgem langskomen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en begrafenisondernemer Funeralco regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Wommelgem) enz.. Bij onze eigen drukkerij heeft u voldoende keuzemogelijkheden uit een hedendaags en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een hedendaagse en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Begrafenisondernemer Funeralco doet er alles aan om een plechtigheid op maat te voorzien voor de klant ongeacht welke religie of levensbeschouwing.

Uitvaartcentrum met rouwregister, begroetingskamer, koffietafel…

Onze begrafenisondernemer voorziet in de vestiging in Wommelgem alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum anno 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en is voorzien van een uitstekende installatie voor beeld en geluid. Aansluitend op de begraving of crematie volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in goed overleg met de opdrachtgever naar een op maat gemaakte koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Een rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken in Wommelgem, beschikken wij over een fraaie zaal waarin koffietafels voor 90 personen kunnen gehouden worden.

Begroetingskamers

De begrafenisondernemer heeft meerdere begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt indien u dat wenst kiezen voor zachte achtergrondmuziek. Wij zorgen ervoor dat er zeker een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag uiteraard overgedragen aan de familie.

De mooiste grafmonumenten, kransen en bloemen

Wat betreft grafmonumenten heeft de begrafenisondernemer een vrijwel onbeperkte keuze: op maat gemaakt en helemaal naar uw wensen en budget. Verder biedt ‘Begrafenisonderneming J. De Waele’ u vrijblijvend alle info betreffende steensoorten, kleuren en andere extra mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco eveneens een uitgebreid gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen en in diverse materialen. Van een traditionele kist, kist voor crematie, ecokist, kist naar eigen ontwerp, kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachte kist tot een aaibare kist. Naast het gangbare gamma kisten in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige in de omgeving van Wommelgem ook ecologische kisten. En ook bij het kiezen van urnen op maat kan Funeralco u adviseren of bijstaan indien u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij begrafenisondernemer Funeralco mogelijkheden op het vlak van de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Onze begrafenisondernemer heeft de gevraagde, nuttige kennis in huis betreffende de wetgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens interessant kan zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisondernemer bij Wommelgem? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Wommelgem.