Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisonderneming Deurne

Begrafenisonderneming bij Deurne

Begrafenisonderneming met kennis van zaken

Wanneer u op zoektocht bent naar bekwame begrafenisondernemingen om een begrafenis en alle randzaken te regelen tot in de kleinste details, dan is Funeralco, met vestigingen in Deurne, een goede optie. Begrafenisonderneming Funeralco is een betrouwbare begrafenisonderneming met jarenlange ervaring (opgericht in 1997) in het in goede banen leiden van begrafenissen, uitvaarten en crematies enz. en de ontelbare details die daarmee te maken hebben (urnen, kisten, sieraden, grafmonumenten, bloemen, drukwerk,…).

Contacteer ons


Lees meer

Begrafenisonderneming voor iedere levensbeschouwing

In de wijde omtrek van Deurne heeft onze begrafenisonderneming Funeralco een uitstekende naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo goed en volledig als mogelijk is van dienst te zijn. Begrafenisonderneming Funeralco beschikt over een uitgebreid uitvaartcentrum in Deurne met een aula voor uitvaartdiensten op maat van iedere persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartdiensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met crematie of begraving, kunnen in de afscheidsruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisonderneming beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan zonder problemen uitgebreid worden tot liefst 200 stoelen. Bovendien zijn er nog heel wat staanplaatsen. Onze aula heeft een goede geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Deurne.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u alleen maar telefonisch een afspraak te maken met onze begrafenisonderneming die 24u op 24u – 7 dagen op 7 te bereiken is.  Onze mensen komen naar u toe of u kan tot ons in Deurne langskomen gedurende de openingsuren of op afspraak. We bespreken met u al wat u wenst te bespreken en onze begrafenisonderneming regelt voor u de gebruikelijke zaken met pastoor, crematorium, drukker van uw keuze, gemeente of dorp (Deurne) enz.. Bij onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuze uit een hedendaags en stijlvol assortiment doodsprentjes en rouwbrieven. Met of zonder foto. Gediplomeerd begrafenisondernemer en zaakvoerder van de begrafenisonderneming Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een betrokken en persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisonderneming stelt alles in het werk om een uitvaartdienst op maat af te leveren voor de betrokkene ongeacht welke levensbeschouwing.

Mooi uitvaartcentrum voorzien van begroetingskamer, koffietafel, rouwregister…

Onze begrafenisonderneming heeft in de vestiging bij Deurne alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is uiterst neutraal ingericht en is voorzien van een moderne installatie voor geluid en beeld. Na de crematie of begrafenis volgt de koffietafel. Begrafenisonderneming Funeralco streeft in samenspraak met de klant naar een mooie koffietafel die perfect past bij de voorziene plechtigheid. Een speciale rouwreceptie behoort ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, goed te bereiken in Deurne, heeft begrafenisonderneming Funeralco een geschikte ruimte waarin koffietafels tot 90 personen kunnen georganiseerd worden.

Begroetingskamers

De begrafenisonderneming beschikt ook over een aantal begroetingskamers met een sober, rustgevend interieur. U kan ook opteren voor zachte achtergrondmuziek. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt na de dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde bloemen, kransen en grafmonumenten

Qua grafmonumenten biedt begrafenisonderneming Funeralco een onbeperkte keuze: op maat gemaakt en helemaal afgestemd op uw wensen en budget. Verder biedt begrafenisonderneming Funeralco u vrijblijvend al de informatie met betrekking tot kleuren, steensoorten en andere mogelijkheden voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisonderneming Funeralco verder een ruim gamma aan bloemen en kransen. Ook met sieraden (asringen, ashangers,…) kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Kisten en urnen op maat

Onze begrafenisonderneming heeft een gamma aan kisten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën en in alle mogelijke materiaalsoorten. Van een klassieke kist, kist voor crematie, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen (hout, natuursteen), zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisonderneming Funeralco als enige speler in de buurt van Deurne ook ecologische kisten. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen op maat kan Funeralco u advies geven of bijstaan als u dat zou wensen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Ten slotte heeft u bij begrafenisonderneming Funeralco opties wat betreft de voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisonderneming Funeralco heeft de gevraagde, nuttige expertise in huis wat betreft de regelgeving ivm. laatste wilsbeschikkingen. Wat eveneens een interessante optie is, is een uitvaartverzekering.

Bent u aan het zoeken naar een Begrafenisonderneming bij Deurne? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Deurne.