Naar inhoud website Funeralco begrafenisondernemer - Uitvaarten

Begrafenisondernemer Brasschaat

Begrafenisondernemer nabij Brasschaat

Begrafenisondernemer met kennis van zaken

Als u op zoektocht bent naar betrouwbare begrafenisondernemers om een begrafenis en alle randzaken in goede banen te leiden van A tot Z, is Funeralco, met kantoren in Brasschaat, een goede optie. Funeralco is een gespecialiseerde begrafenisondernemer met veel ervaring (actief sinds 1997) in het in goede banen leiden van uitvaarten, begrafenissen, crematies enzovoort en de ontelbare dingen die daarbij horen (kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, drukwerk, bloemen enz.).

Contacteer ons


Lees meer

Funeralco: begrafenisondernemer voor elke levensovertuiging

In de verre omtrek van Brasschaat geniet begrafenisondernemer Funeralco een goede naam en dat omdat wij er absoluut alles aan doen om onze klanten zo compleet mogelijk van dienst te zijn. Begrafenisondernemer Funeralco heeft een groot uitvaartcentrum bij Brasschaat voorzien van een aula voor uitvaartdiensten voor iedere verschillende levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige, katholieke als boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze speciale ruimte georganiseerd worden. De aula van onze begrafenisondernemer Funeralco heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot liefst 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog veel staanplaatsen. De aula heeft een uitstekende geluidsinstallatie, airconditioning en verluchting. Wij staan voor uitstekende begrafenissen en crematies bij Brasschaat.

Gepersonaliseerde uitvaartplechtigheid

Bij een overlijden hoeft u enkel per telefoon een afspraak te maken met Begrafenisondernemer Funeralco die 24u op 24u te bereiken is.  Wij komen naar u of u kan naar ons kantoor in Brasschaat komen tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij bespreken met u alles wat u graag zou bespreken en onze begrafenisondernemer regelt voor u de nodige formaliteiten met pastoor, crematorium, drukker van uw voorkeur, gemeente of dorp (Brasschaat) enzovoort. Bij onze eigen drukkerij heeft u genoeg keuze uit een modern en stijlvol gamma rouwbrieven en doodsprentjes. Dit met of zonder foto. De gediplomeerde begrafenisondernemer en bezieler van de begrafenisondernemer Funeralco Joeri De Waele zorgt voor een persoonlijke en hedendaagse begeleiding van de nabestaanden. Onze begrafenisondernemer gaat tot het uiterste om een uitvaart op maat te voorzien voor de cliënt ongeacht welke geloofsovertuiging.

Uitvaartcentrum voorzien van koffietafel, begroetingskamer, rouwregister…

Begrafenisondernemer Funeralco voorziet in de vestiging bij Brasschaat alle voorzieningen waarover een uitvaartcentrum in het jaar 2016 moet beschikken. De aula is neutraal aangekleed en beschikt over een prima installatie voor geluid en beeld. Na de begrafenis- of crematiedienst volgt de koffietafel. Onze begrafenisondernemer streeft in samenspraak met de klant naar een mooi afgewerkte koffietafel die mooi past bij de gehouden plechtigheid. Rouwrecepties behoren ook tot de mogelijkheden. In het uitvaartcentrum, prima te bereiken in Brasschaat, beschikken wij over een mooie ruimte waarin koffietafels tot een 90-tal mensen kunnen ingericht worden.

Begroetingskamers

Begrafenisondernemer Funeralco beschikt ook over verschillende begroetingskamers met een rustgevend en sober interieur. U kunt indien u dat wenst opteren voor gepaste muziek op de achtergrond. Wij zorgen ervoor dat er een rouwregister klaar zal liggen. Deze wordt de volgende dag aan de familie overgedragen.

Verzorgde grafmonumenten, kransen en bloemen

Inzake monumenten om op graven te plaatsen biedt begrafenisondernemer Funeralco een onbeperkte keuze: perfect op maat afgewerkt en helemaal afgestemd op uw budget en wensen. Bovendien biedt begrafenisondernemer Funeralco u vrijblijvend alle info aangaande kleuren, steensoorten en andere opties voor uw grafsteen of familiemonument. U vindt bij begrafenisondernemer Funeralco een ruim gamma aan kransen en bloemen. Ook met sieraden (ashangers, asringen,..) kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Urnen en kisten op maat

Onze begrafenisondernemer heeft een groot aanbod aan kisten verkrijgbaar in uiteenlopende prijscategorieën en in alle mogelijke materialen. Van een klassieke kist, crematiekist, ecokist, kist op basis van eigen ontwerp, een kist van natuurlijke materialen, zachtere kist tot een aaibare kist. Naast het klassieke kistenaanbod in hout, verdeelt begrafenisondernemer Funeralco als enige speler in de omgeving van Brasschaat milieuvriendelijke ecologische kisten. En ook bij het kiezen van persoonlijke urnen kunnen wij u adviseren of bijstaan als u dat zou willen.

Voorafregeling en uitvaartverzekering

Tot slot heeft u bij de begrafenisondernemer mogelijkheden op het vlak van een voorafregeling van een of meerdere uitvaarten. Begrafenisondernemer Funeralco heeft de nodige, nuttige kennis in huis als het aankomt op de regelgeving in verband met laatste wilsbeschikkingen. Wat ook een interessante optie zou kunnen zijn, is een uitvaartverzekering.

Bent u op zoek naar een Begrafenisondernemer bij Brasschaat? Funeralco is uw begrafenisondernemer in Groot Antwerpen en bij Brasschaat.